EUFOTON LASEmaR 800 (808 nm, 30 W)

LASEmaR 800 este o platforma laser portabila creata pentru diverse indicatii medicochirurgicale cum ar fi chirurgia dermatologica, plastica, generala si vasculara, cosmetologie, stomatologie si laser-terapia.

Datorita lungimii de unda de 808 nm, care este absorbita in mod optim de melanina este posibila obtinerea unei fototermolize selective a leziunilor vizate si astfel se reduce riscul de a rani tesuturile chiar si in cazurile unor miscari neintentionate ale operatorului sau ale pacientilor.

Aplicatii:

Dermatologie (keratoze senile, vene paianjen, talangiectzii faciale si corporale) Selectivitatea cromoforilor, coroborata cu o absorbtie scazuta a apei permite utilizarea unor nivele reduse de energie, astfel evitandu-se anestezia sau cicatricile.

Acnee

Indicat in mod particular in tratamentul fotodinamic al acneei active sau al cicatricilor post acnee.

Stomatologie

Pe langa aplicatiile orale traditionale, cum ar fi chirurgia, paradontologia, endodontia, cu LASEmaR 800 se poate efectua albirea dintilor prin aplicarea unui gel si expunerea la lumina laser pentru restabilirea culorii initiale. Aceasta este o modalitate usoara si rapida cu rezultate imediate.

Epilare definitiva (pe suprafete foarte mici)

Aceasta poate fi aplicata prin inducerea fototermolizei selective pe fototipurile deschise si prin utilizarea de terapii fotodinamice cosmetologice pentru fototipurile inchise.

Endolift

Este o tehnica minim-invaziva care presupune introducerea in piele a unei fibre optice la fel de fina ca un fir de par, prin care se stimuleaza tesuturile, se permite restructurarea dermului din interior, se distruge grasimea si se determina remodelarea pielii.

Fotorejuvenare prin stimularea formarii de colagen de tip I si III.

Microliposculptura

LASEmaR 800 permite eliminarea grasimii sub anestezie locala prin introducerea de fibre optice in canule subtiri. Avantajul acestei tehnici, in comparatie cu metoda conventionala, il constituie cresterea emulsificarii grasimii rezistente combinat cu o hemostaza mai buna a vaselor de sange, ce faciliteaza aspirarea ulterioara. Este indicat in mod special pentru fata si coapse, obtinandu-se o intindere excelenta a pielii, reducandu-se asa numitul efect de “coaja de portocala”.

Complicatii ale fillerelor cu acid hialuronic (granuloame) cu ajutorul fibrelor optice.

Terapie medicala cu laser prin emisiile de putere ridicata permite difuzarea energiei adanc in tesuturi, cu urmatoarele efecte: antiinflamator, analgesic, regenerativ, de biostimulare. Este ideal pentru tratamentul tendinitelor, contracturilor, ulcerelor, si durerilor post-traumatice.

Flebologie prin intermediul fibrelor optice cu diametre diverse (100-1000 microni) se permite fotocoagularea tuturor felurilor de vene varicoase (reticulare, colaterale), iar utilizarea SCANNEmaR permite o vindecare rapida a ulcerelor si ranilor.

Include accesoriile standard : troller, intrerupator de picior, conector interlock, manual de utilizare, 2 ochelari de protectie, cablu electric.