Ce reprezinta noua gama de fiole Mesohyal de la Mesoestetic?

Sunt 100% adaptabile putand fi folosite atat individual cat si in componenta altor cocktail-uri.Toate produsele gamei Mesohyal pot fi combinate.

Sunt 100% sigure, CE mark garanteaza calitate, siguranta si eficienta in conformitate cu directivele normelor europene 93/42/EEC referitoare la dispozitevele medicale.

Sunt 100% eficiente datorita Acidului Hyaluronic continut in fiecare produs al liniei.Acidul Hyaluronic, componenta fundamentala a pielii, este biotehnologic, de origine non animala si non reticulat, fiind capabil sa retina de mii de ori greutatea sa in apa astfel compensand pierderea naturala de acid hyaluronic.
Ajuta la mentinerea suportului de colagen si elastina, restabileste densitatea zonelor cu piele subtire constituind un suport pentru celule.

Mesohyal ampoule, componenta a gamei de dispozitive medicale, reprezinta o noua linie de ampoule cu administrare intradermala avand CE mark, extrem de adaptabile, sigure si eficiente in diverse tratamente (Biorevitalizare si regenerare celulara, tratamente antiaging,alopecie, lipoliza, celulita, vergeturi si altele), corectii personalizate ale pielii imbatranite sau alte probleme specifice fiecarui pacient. Aspectul pielii este imediat imbunatatit, progresiv si de lunga durata.

Mesohyal ampoule combina Acidul Hyaluronic cu substante active precum vitamine, coenzyme, aminoacizi etc. care sunt bine tolerate, biocompatibile, total resorbabile si care se integreaza natural in derma.

Gama Mesohyal:

Pentru informatii suplimentare accesati brosura sau fisa tehnica a produsului. 


 Produsele sunt destinate utilizarii exclusive de catre personal medical calificat!