OBSERV 520X

Dispozitiv pentru vizualizarea si  analiza pielii*

OBSERV 520x este un instrument performant de consultare, vizualizare si arhivare care analizeaza pielea fetei si calitatea e in detaliu. Acest dispozitiv aduce un plus de imagine si prestanta cabinetuluidumneavoastra, pacientii find mai impresionati si mai incantati de o consultative cu asemenea dispozitiv. Un alt mare avantaj al acestui dispozitiv este reprezentat de posibilitatea de a arhiva si documenta evolutia pacientului si a tratamentelor efectuate la toate vizitele, precum si posibilitatea de a crea un plan de tratament sau de a recomanda produse direct din aplicatie. Pozele de tip “before and after” vor fi mereu din aceleasi unghiuri, cu aceiasi luminozitate, fara umbre si la aceiasi calitate, iar acestea pot fi utilizate foarte usor in promovare.

Modurile de vizualizare posibile sunt: SKIN DIAGNOSIS (Daylight1, Cross Polarised2, Parallel- Polarised3, True UV Mode4, Wood’s5) si AESTHETIC ANALYSIS (Redness6, Pigmentation7, Texture8, 360o Light9).

Pozitia pacientului poate fi ajustata in 3 moduri diferite care pot fi reproduse de fiecare data:

  • Mod de pozitionare frontal
  • Mod de pozitionare oblic – unghi de rotatie 40º stanga sau dreapta
  • Mod de pozitionare lateral – unghi de rotatie 90º stanga sau dreapta

Vizualizarea se face in 2 moduri:

  • Vizorul cu filtru de polarizare inclus in pachet;
  • Cu ajutorul unui Apple iPad si aplicatiei dedicate.

Prin intermediul aplicatiei dedicate putem observa in detaliu cele mai mici imperfectiuni ale pielii. Tot cu ajutorul aplicatiei OBSERV 520x se pot pastra si arhiva toate sedintele efectuate cu un pacient. In interiorul aplicatiei se pot memora observatiile doctorului, ori se pot nota afectiunile observate si tratamentele efectuate, iar la final se pot recomanda produsele cosmetice cele mai potrivite fiecarui pacient. Dupa efectuarea unei analize complete, toate informatiile obtinute sau completate (afectiuni, tratamente efectuate, planul de tratament viitor sau recomandarile de produse) pot fi expediate pe e-mail sau imprimate sub forma unui raport catre pacient.

Pentru a putea beneficia de toate aceste facilitati este necesata achizita unei tablete Apple Ipad*.

Pentru a putea avea o mobilitate cat mai mare, aparatul se dezmembreaza foarte usor si vine insotit de o husa de transport.

1Daylight Mode – Vizualiarea in mod normal a pielii, fara umbre. Utilizata pentru a avea un punct de referinta. Este modul cel mai recomandat pentru pozele de tip “before and after”.

2Cross Polarised Mode– lumina polarizata perpendicular: acest tip de lumina elimina stralucirea pielii (creeaza un efect de matifiere) pentru a evidentia: cuperoza, discromiile sau pigmentarile, acneea, capilarele vasculare, zonele sensibile.

3Parallel Polarised Mode – lumina polarizata paralel/liniar: evidentiaza texturile de pe suprafata pielii, cu accent pe riduri, pori, asprime, hiperkeratoza (ingrosarea pielii) si deshidratare.

4True UV Mode – lumina ultravioleta: identifica defectele ascunse sub suprafata pielii. Evidentiaza porii, secretia de sebum si a activitatea glandelor, subtierea(atrofia) pielii, cheloidele si hiperpigmentarile.

5Wood’s mode–  lumina de tip WOOD – dezvaluie secretia de lipide precum si acumularea de sebum din piele.

6Redness – acest mod se foloseste de lumina polarizata perpendicular peste care aplica niste algoritmi pentru a evidentia doar problemele vasculare: cuperoza, capilarele vasculare, zonele sensibile

7Pigmentation – acest mod se foloseste de lumina polarizata perpendicular peste care aplica niste algoritmi pentru a evidentia doar problemele pigmentare: discromiile, pigmentarile, PIH sau melasme.

8Texture – acest mod se foloseste de lumina polarizata paralel peste care aplica niste algoritmi pentru a evidentia doar texturile pielii si defectele vizuale de suprafata.

9360o Light – acest mod poate modifica pozitia de unde vine lumina pentru a crea umbre ce evidentiaza modificarile de volum.

Acest dispozitiv faciliteaza analiza pielii. Pentru diagnostic este nevoie de personal medical specializat.

* TABLETA NU ESTE INCLUSA IN PACHETUL OBSERV 520X.