OBSERV 520

Dispozitiv pentru vizualizarea si  analiza pielii*

OBSERV 520 este un instrument performant de consultare, vizualizare si arhivare care analizeaza pielea fetei in detaliu. Acest dispozitiv aduce un plus de imagine si prestanta cabinetului dumneavoastra, pacientii find mai impresionati si mai incantati. Un alt mare avantaj al acestui dispozitiv este reprezentat de arhivarea si documentarea evolutiei pacientului la toate vizitele. Pozele de tip “before and after” vor fi mereu din aceleasi unghiuri, cu aceiasi luminozitate, fara umbre si la aceeasi calitate.

Modurile de vizualizare posibile sunt: Daylight1, Cross Polarised2, Parallel- Polarised3, True UV Mode4, Wood’s5, Complexion6** mode.

Pozitia pacientului poate fi ajustata in 3 moduri diferite care pot fi reproduse de fiecare data:

  • Mod de pozitionare frontal
  • Mod de pozitionare oblic – unghi de rotatie 40º stanga sau dreapta
  • Mod de pozitionare lateral – unghi de rotatie 90º stanga sau dreapta

Vizualizarea se face in 2 moduri:

  • Vizorul cu filtru de polarizare inclus in pachet;
  • Cu ajutorul unui Apple iPad si aplicatiei dedicate.

Prin intermediul aplicatiei dedicate putem observa in detaliu cele mai mici imperfectiuni ale pielii. Tot cu aplicatia OBSERV se pot pastra si arhiva toate sedintele efectuate cu un pacient. In interiorul aplicatiei se pot memora observatiile doctorului, ori se pot nota tratamentele efectuate si afectiunile observate.  Dupa efectuarea unei analize complete, toate informatiile obtinute sau completate (afectiuni***, tratament*** efectuat sau recomandat, observatii) pot fi expediate pe e-mail sau imprimate sub forma unui raport. Pentru a putea beneficia de toate aceste facilitati este necesata achizita unei tablete Apple Ipad*.

Pentru a putea avea o mobilitate cat mai mare, aparatul se dezmembreaza foarte usor si vine insotit de o husa de transport.

1Daylight Mode – Vizualiarea in mod normal a pielii, fara umbre. Utilizata pentru a avea un punct de referinta. Este modul cel mai recomandat pentru pozele de tip “before and after”.

2Cross Polarised Mode – lumina polarizata perpendicular: acest tip de lumina elimina stralucirea pielii (creeaza un efect de matifiere) pentru a evidentia: cuperoza, discromiile sau pigmentarile, acneea, capilarele vasculare, zonele sensibile.

3Parallel Polarised Mode – lumina polarizata paralel/liniar: evidentiaza texturile de pe suprafata pielii, cu accent pe riduri, pori, asprime, hiperkeratoza (ingrosarea pielii) si deshidratare.

4True UV Mode – lumina ultravioleta: identifica defectele ascunse sub suprafata pielii. Evidentiaza porii, secretia de sebum si a activitatea glandelor, subtierea(atrofia) pielii, cheloidele si hiperpigmentarile.

5Wood’s mode –  lumina de tip WOOD – dezvaluie secretia de lipide si uleiuri, precum si acumularea de sebum din piele.

6Complexion** mode –  vizualizarea complexa a pielii: prin utilizarea luminii polarizate perpendicular, amplificarea impuritatilor si un soft special genereaza o imagine virtuala a pielii imbatranita cu 10 ani.

Acest dispozitiv faciliteaza analiza pielii. Pentru diagnostic este nevoie de personal medical specializat.

* TABLETA NU ESTE INCLUSA IN PACHETUL OBSERV 520.

Contact