Politica de confidentialitate

Informare privind protectia datelor personale

S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.cdbeauty.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 •          dreptul la informare (art.12);
 •          dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 •          dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 •          dreptul de opozitie (art.15);
 •          dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 •          dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL pentru  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL.

S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL si ale site-ului www.cdbeauty.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site- www.cdbeauty.ro implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul w www.cdbeauty.ro si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.cdbeauty.ro in urmatoarele scopuri:

 •          facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra;
 •          asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate;
 •          asigurarea garantiilor.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

 •          realizarea de rapoarte si analize;
 •          realizarea de informari in scopuri proprii;
 •          publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de S.C. ST. ETIENNE INTERNATIONAL ROMANIA SRL.

 Tertii care utilizeaza datele utilizatorilor din site

* partenerul pentru livrare (Urgent Cargus – nume, adresa, telefon, email);

* Google Analytics care preia date privind vizita pe site (pagini vizitate, browser folosit, actiuni in site, adresa IP);

Modalitatea de exercitare a drepturilor: email – office@cdbeauty.ro

CONCILIERE CLIENȚI NEMULTUMIȚI

Daca apar probleme cu o comanda puteti lua legatura cu Pătru Catalina: office@cdbeauty.ro. Termenul maxim pentru raspuns este de 48 de ore la mesajele primite pe email.

LITIGII

Orice litigiu apărut în utilizarea serviciului www.cdbeauty.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane.

Contact: 0744.674.103 Pătru Catalina  | office@cdbeauty.ro